Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чужденци спасяват Брендо от затвора

Брендо пак се измъкна от дългата ръка на закона…

Евелин Банев по известен като Брендо пак намери начин да мине тънка лайсна и да натрие носа на българското правосъдие. Софийски градски съд за пореден път отложи делото срещу популярния крими герой за пране на пари на стойност 4 млн. лева, защото изведнъж се оказа, че липсват ключови показания на свидетели от  Германия, Щвейцария и Великобриотания. Оказа се,  че нашенският съд така и не е получил необходимото съдействие от чуждестранните съдилища,  които е трябвало да вземат показания от техните граждани, защото те се  явяват важни  свидетели по делото срещу  Брендо, бившата му жена Моника Добринова, вдовицата на убития Константин Дишлиев и Симо Крайчев за пране на пари.

Ключови свидетели от чужбина спасяват Брендо и компания

От Германия свидетел по делото би следвало да е братът на застреляния Константин Дишлиев – Владимир, който обаче е заявил пред тамошните власти, че няма намерение да свидетелства в ущърб на снаха си, а и всъщност въобще не знае за какво иде реч. Що се отнася до важните свидетели от Великобритания и Швейцария от там просто не желаят да съдействат на съда у нас и да изискат показанията на техните граждани по делото.

Ето по този начин прокуратурата у нас отново е с вързани ръце и не може да докаже своето становище, че няма как само от фирмата на Брендо “ Прайвит файнънс юнион“ Евелин Банев и компания да  обяснят наличието на 4 милиона лева,  които са разпръснати по банкови сметки в Австрия, Италия, Щвейцария и Испания, а  най – вероятно иде реч за мръсни пари от трафик на кокаин.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *