Чужденци идват на курорт у нас за по-дълги пениси

0

Германци и англичани задръстват клиниките в България, които уголемяват пениси, издадоха служители. Няколко хирурзи са отворили и кабинети край морето, за да правят манипулацията на място.

Услугата у нас била в пъти по-евтина и освен това абсолютно анонимна. С новата си мъжественост седмица по-късно пичовете тръгвали да сломяват сърцата,  и не само тях, на мацки по плажа. Операцията не била болезнена и мераклиите бързо се възстановявали. Те набелязвали предварително клиника и си записвали час. След това се съобразявали с часа, за да отидат на невинна почивка в България. Никой не разбирал за тайната медицинска интервенция. Хирурзите печелят луди пари от услугата, а пациентите самочувствие. При тях се явявали хора, които наистина се нуждаели от такава операция. Техните пениси били от 6 до 8 сантиметра, което много им пречело при контактите с жени и често те се оказвали пълен провал. Други обаче искали удължаване до 20-25 сантиметра, за да се превърнат в лъвове в леглото.

Новата мания завладя мъжете така, както жените откачиха по силиконовите цици.  Според психолози поставянето на силикон и удължаването на пениса практикуват или от хора егоцентрици, или от комплексари. По-често се срещали комплексарите, които смятат, че дължината на пениса компенсирала липсата на интелект и положение в обществото. Към процедурата прибягвали и професионалисти – жигола, чийто начин на издръжка били интимните контакти с богати застаряващи дами.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *