Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чудотворна икона на Богородица шепне на миряните

Икона на Божията майка в пазарджишкия православен храм „Св. Богородица“ помага на стотици  вярващи и от години си е спечелила славата на чудотворна.

Страдащите, които са молили за помощ лика на Дева Мария, често чуват гласове и уверяват, че получават изцеление, както и решение на проблемите си.

„Хората са ми казвали, че чуват шепот, който идва от иконата и им обещава, че ще прогони победите им“, обяснява отец Еленкин, свещеник в църквата. Той твърди, че десетки вярващи са чували шепота на Богородица.

Неотдавна прочутата икона извърши поредното си чудо – „сама“ предотврати оскверняването си. По време на църковна служба 25-годишен шуменец се опита да открадне касичката за дарения, поставена пред иконата. Клисарката баба Иванка обаче го вижда и сигнализира свещениците, а те успяват да го спрат.

Възрастната жена неслучайно могла да съзре младежа сред множество богомили.

„Преди месец имах видение“, признава клисарката. Появило й се лице на мъж  и жената чувствала, че опасността грози иконата.

На службата на църквата тя веднага разпознала човека от видението си и затова следяла нечестивите му действия. Когато се насочил към иконата, клисарката вече била сигурна, че предупреждението е било основателно.

 

 

 

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Чудотворна икона на Богородица шепне на миряните

 1. поп кръстю Отговор

  01.02.2012 в 13:58

  Уговорили се съпруг и съпруга да пускат по едно бобово зърно в две затворени кутии при всяка своя изневяра.
  След 50 години отворили кутиите – в кутията на дядото имало 3 зърна, в кутията на бабата – нула.
  На изнинадания дядо бабата отговорила:
  – Ти от каде мислиш, че вземах боба, който ти варих цял живот ? ? ? . . .
  Затова е много любопитно:
  – От къде вземаха старата хартия за рециклиране заводите за тоалетна хартия от 1989 г., та чак до сега – ами как от къде – от изчезналите досиета на БЕЗБОЖНИЦИТЕ: мАКСИМ Софийски и кИРИЛ Варненски . . .
  В продължение на много години съм си задавал въпроса – Защо Протестантите са се е отделила от РимоКатолиците? ОТГОВОРЪТ дойде след огласяване на безобразията на сВЕТИЯ сИНОД на бЪЛГАРСКАТА пРАВОСЛАВНА цЪРКВА . . .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *