Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чудо! Вода бликна насред черква

Христова вода бликна от новостроящия се храм

Бисерна вода с превъзходни питейни качества бликна в храма “ Свети преподобномъченик Игнатий Старозагорски“, който още се строи, алармира шефа на  „ВиК“ на града на липите инж. Румен Райков. Невероятното в случая е, че  водата се е появила на 33 метра дълбочина точно на колкото години е Исус Христос. Инж. Румен Райков уточни, че находката е уникална по рода си, а водна струя тече с 2 литра в секунда, което означава, че с тази вода спокойно може да се снабдява целия регион.

Митрополит Галактион посочва мястото, откъдето бликва водата

Последното обаче е невъзможно на практика заради множеството законови спънки, но ако църквата вземе решение водата може да се използва съвсем целенасочено и в  двора на храма да се издигне чешма. Водата е намерена благодарение на шестото чувство на митрополит Галактион, който посочил точно мястото, откъдето бликнала водата.

Всъщност  под цяла Стара Загора върви подземна река, която  според специалистите води началото си от параклиса на Аязмото, където се намира и свещеният язовир.  Новият храм, който е посветен на Свети Игнатий родом от града на  липите, все още не е довършен, но вече  се прослави с чудодеен  божествен язовир.

Виж как рускини се кръщават в ледена вода! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Чудо! Вода бликна насред черква

  1. За шесто управление ли става въпрос или за „чувство“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *