Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чудо! Вампири се лекуват в църквата в Мелник

вампир1Храм в Мелник лекува вампири, разказват хора от най-малкия град в България.

Най-различни „пациенти“, които смятат, че са обладани от зли демони, идвали и търсели изцеляване в църквата „Свети Антоний Велики“. В Мелник се разказва от ухо на ухо, че най-малко 2000 души обладани от различни „бесове“ се били пречистили чрез молитви пред иконата на светеца. Тя разваляла тежки черни магии или прояви на вампиризъм – хора, които се въодушевявали от кръв, от самата гледка, обичали да се самонараняват и да я гледат как тече, или да колят животни и да се наслаждават на гледката. вампири3Някои от тях пък си убождали палеца и с наслада пиели собствената си кръв. Други били все в мрачно настроение, изпадали в депресия и мислели за самоубийство. Трети пък били агресивни и налитали на бой с повод и без повод.

Рано или късно техни роднини научавали за чудотворната икона и ги водели в Мелник, където в последно време вампирският туризъм процъфтявал. Няколко дни в молитви пред иконата правели чудеса. Обсебените се успокоявали, тъжните се развеселявали и им олеквало на душата. Депресираните не мислели повече за самоубийство. Тези пък, на които били направени магии, намирали сили да се отърват сами от тях с помощта на бдението пред иконата.

Нощем от църквата се чували странни звуци. Част от местните мислели, че това са бесовете, които болните изхвърляли от себе си. Други пък твърдят, че най-тежко поразените прекарвали по цяла нощ в храма, като сами се вързвали, за да не буйстват и виковете идвали от тях, като по този начин ги напускали и прояснявали съзнанието им. Нашите вампири не са скелети, а хора от плът и кръв, бледи са на цвят с безцветни устни и обикновено се обличат с тъмни дрехи, разказва жена, която се е срещнала с поне десет от тях. От църквата пазят в пълна тайна какво се случва вътре и на дават обяснения защо някои от гостите на града искат да пренощуват вътре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *