Чудо в Бразилия! Дете възкръсна, но после пак умря

2
Бразилия
Дете възкръсна в Бразилия

Уникална случка е станала в Бразилия, преди няколко дни. Според „Дейли Меил“ двугодишно момченце е починало, след това е възкръснало, а после е умряло окончателно.

Явлението е много рядко, да не кажем почти невъзможно. Детето е било прието в болницата на град Белем. Било е с диагноза пневмония и е издъхнало в 19:30 ч. миналия петък. Починалото момче е пратено на семейството в найлонов плик.

Бащата – Антонио Сантос е бил много съкрушен и разочарован от медиците в болницата. Семейството е положило тялото на детето в ковчег и са събрали всички роднини, за да го опеят. Погребението е било в събота. Малко преди да извъраш погребението обаче, момчето възкръсва. То се надигнало, поискало малко вода от баща си, а след това издъхнало завинаги.

Всички са били в шок от случилото се. Хората помислили, че е станало чудо и детето е живо, но след като не успели да го събудят, разочарованието било още по-голямо. Откарали момчето пак в болницата, но от там потвърдили, че няма признаци на живот и не могат да дадат обяснение за случилото се.

Погребение
Погребението на малкото момче

Според Антонио Сантос, кончината на сина му е лекарска грешка и е решен да съди, лекуващите го специалисти. По случая е образувано следствие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *