Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чудо! Саката жена проходи след благословия от православен свещеник!

Не е за вярване, но и в България се случват чудеса

поп Стоян Божурин

поп Стоян Божурин

Жителите на Стамболийски тази сутрин станаха свидетели на истинско чудо. Саката жена проходи след благословия от местния православен свещеник Стоян Божурин, който също като Христос ѝ казал „Стани!”.

Невероятната новина обиколи малкото градче с бързината на мълния, а телефоните буквално подпушили от обаждания на смирените богомолци. Местни дори разкриха, че попадията вече започнала да прави сметки как тълпи от хора с надежда за изцеление ще отидат в местния храм „Света Троица” и с подаянията си ще го направят най – богатия в цялата област.

Поп Стоян днес извършил и още едно чудо. Той накарал всички местни миряни да повярват, че съществува вечен живот и всеки някога се преражда. Всичко започнало в ранни зори, когато свещеникът започнал традиционната неделна литургия. Местните започнали да прииждат в храма, а както и всеки друг път, в църквата пристигнала и прикованата от тридесет години в инвалидна количка Ваня Великова.

Богородица Троеручица в Орешака също помага

Богородица Троеручица в Орешака също помага

Никой не подозирал, че не след дълго всички ще станат свидетели на истинското чудо. След края на литургията всички се подредили за благословия пред светия отец, а когато дошъл редът на Ваня тя първо поискала да си поговорят. Пред него изповядала колко много иска да проходи и му се помолила за частна молитва.

Свещеникът на секундата се отзовал и наченал да се моли на Бог. Хората споделят, че в този миг изглеждал по – различно от друг път, сякаш озарен от неземна светлина. Когато свършил молитвата протегнал ръка към Ваня и докосвайки я казал думите на Христос „Стани и ходи!”.

Ваня се заколебала за един миг, но после се изправила и неуверено започнала да пристъпва от крак на крак. Всички присъстващи буквално онемели, защото осъзнали, че сам Божият син Исус е проговорил чрез устата на местния свещеник.

Броени часове след изцелението, отец Божурин бе обявен за новият Исус Христос. Съпругата му Милка разказа, че телефоните буквално подпушили от обажданията на хора от цялата държава – слепи и глухи, куци и сакати, които поискали да им назначат молитва с надеждата да се излекуват.

Самият отец Стоян още не може да се окопити от случката, но намира сили да обясни, че тази невероятна способност му е дадена свише заради вярната му служба пред Господ. Щастливата Ваня пък цял ден не може да спре сълзите на щастие и през няколко минути благодари на Бог и поп Стоян.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *