Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чудо! Откриха извънземно в гробница на фараон

извънземно1Мумифицирано тяло на извънземно същество, високо половин метър бе намерено от археолозите при проучването на гробници, които датират от периода а Сенусерт II, съобщава изненадващо  руско електронно издание.

Фараонът е бил на власт до 1878 г. пр.н.е. Съществото е погребано до знатен благородник и няма външни човешки черти, а странна костна система, непозната досега. До него пък е намерен предмет, който е изработен от изключително твърда материя, която засега не може да се каже каква е. Не е метал, не е камък, а нещо невиждано от науката. пирамидиУчените са категорично, че мумията не е на дете, дори не е на същество, обитавало планетата ни. Засега те са предпазливи относно изводите си, но вече изтече информация, че много от тях смятат, че това е мумия на извънземно създание.

Предстоят още много проверки, особено на странния предмет от непозната за науката материя. Това откритие обаче потвърждава теорията, че египетските пирамиди не са строени от хора. Въпреки опитите да се обясни научно как е постигната тази съвършена форма и как са качени толкова тежки блокове на такава височина, все още има съмнения, че това е направена с непозната техника. Същите тези пирамиди са служели за знаци за космическите кораби, а фараоните са ги използвали по-късно за гробници е една от теориите. Погребаното в една от тях същество явно е било пленник на земляните, или е починало и те са му устроили почти фараонско погребение.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Чудо! Откриха извънземно в гробница на фараон

 1. Ken Отговор

  31.05.2013 в 9:28

  Чудо ! Откриха мумията на малкия Джаба Хатянина.
  Сега се очаква откриването на мумията му, като юноша а по-късно и като възрастен.
  Star Wars ще се окаже документален филм.
  Подозирам, че под Царичина е гроба на Йода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *