Чудо! Опосумът Иван остави пиячката заради Ирина

0

Иван и Андрей„Няма невъзможн и неща!“,е девизът на „Сблъсък“ и единият от водещите – Иван, решил да се възползва от него. Оказа се, че това, което Вихра не можа да направи с мъжа си, го стори с кадифени ръкавици съперницата й Ирина Сарачинова.

Не е ясно какви условия му е поставила, как е подходила, но е факт. Вечно почерпеният Иван Христов вече не близва алкохол. Това станало откакто се събрали с Ирина. Иван и ИринаВечната душа на компанията, която обръщаше чашка след чашка и въпреки сериозните скандали, Вихра не можа да го спре, сега е трезвен като репичка. Той се отказал от вредния си навик в името на любовта. Дори на купони или другарски запивки, той не близва и пяната на бирата, а си поръчва фрешове и безалкохолни.

За стари негови приятели това е шок. Преди време той не издържал и ден без алкохол и често се напивал яко. Сега този дълъг трезвен период е огромна победа над самия него и порока му и вече всички вярват, че ще надмогне слабостта си към чашката. Ирина е много доволна и цъфти, но Вихра пак се цупи, че не е била тя тази, която да го откаже, макар че многократно опитвала. Той пил не само по събирания, но и вкъщи и давал лош пример на малката Ава. И сега, когато Иван не само не близва алкохол, но и стриктно превежда в сметката на бившата си ежемесечната издръжка, тя пак намира поводи да го кълве. Обяснява пиенето му с това, че искал да я нарани и да я държи в подчинение. Подобно обещани даде Иван Ласкин в ефира, но не го спази. След като заяви – аз съм долен алкохолик и каза, че вече спира да пие, оттогава не е бил и ден трезвен. Особено добре се издъни в циганската къща, в която гостуваше, а и книжката му бе отнета заради каране в нетрезво състояние. Явно подобно обещание трябва да даде пред драгите зрители и Юксел Кадриев, след като го пуснат от ареста, където беше вкаран заради 1,5 промила зад волана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ikqEYq8TGX8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *