Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чудо: Малкия Маргин чист пред закона, връща се у дома

Свалиха обвиненията срещу боса на СИК

Малкия Маргин

Малкия Маргин

Соченият за ръководител на родната мафия и шеф на СИК Николай Маринов – Малкия Маргин, вече е напълно оневинен и съвсем спокойно може да се върне в България, ако поиска. Съвсем наскоро от прокуратурата са свалили обвиненията срещу него и по – големия му брат, според които двамата са поръчителите на убийството на скандалния радиоводещ Боби Цанков.

След свалянето на обвиненията, Малкия Маргин е свален и от списъка на издирваните от Интерпол бандити. Съвсем доскоро той бе обявен за издирване с червена бюлетина по целия свят, както Таки и братя Галеви.

Припомняме, че Николай Маринов се изпари в началото на 2010 година, след като в центъра на столицата бе разстрелян водещия Боби Цанков. Тогава властите успяха да закопчаят само брат му Красимир Маринов, а обвинения бяха повдигнати и на двамата. До ден днешен обаче следствието не е направило практически нищо за разкриването на този случай, прокуратурата така и не успява да намери улики срещу Маргините.

Маргините - чисти пред закона

Маргините – чисти пред закона

От СГС официално потвърдиха, че производството срещу Красимир и Николай Маринови е прекратено. Следствените действия срещу неизвестен извършител на този етап са прекратени. Адвокатът на Малкия Маргин пък заяви:

„Това е логичното развитие на събитията. След три години следствени действия не можаха да намерят нищо. Още в началото беше ясно, че не са те подбудителите на това покушение. В момента нямам представа къде се намира Николай Маринов и дали възнамерява да си идва насам. Възможно е въобще да не е напускал пределите на страната”, каза адвокат Людмил Рангелов.

И така, в крайна сметка Малкия Маргин вече е напълно чист пред закона, въпреки всички подозрения, арести, съдебни дела и обвинения. Вече няма пречка да се върне в България и да се разхожда където си иска.

Виж видео от зрелищната акция на МВР по задържане на Маргините:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *