Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чудо! Гого от „Тоника“ възкръсна! Коварната му диагноза – сгрешена! – с видео

Чудо! Гого възкръсна!

Чудо! Гого възкръсна!

Обичаният певец Георги Найденов – Гого от формацията „Фамилия Тоника“ се е възродил като феникс от пепелта през последните седмици. Здравословното му състояние непрекъснато се подобрява, разказаха негови приближени.
Гого вече става от леглото си, ходи и извършва определен набор от движения. Беше абсурдно дори да си го представим допреди 3-4 месеца, разказват роднините. В началото на май здравето на популярния певец беше в критично състояние. Гого дори изгуби говора си.
В този период той се придвижваше само с помощта на инвалидна количка. Драмата хвърли семейството му в тотално отчаяние. Жената на изпълнителя и негова сценична партньорка – Ева е била в много тежка депресия. Но коравия Георги Найденов обаче не е спрял да таи надежда и да прави невъзможното за да надвие коварната болест.
gogo9През последната година за спасението на Гого са хвърлиха близо 250 хил. евро. Но болестта така и отказваше да го напусне.
След като парите свършили, Найденов спрял да взима скъпите вносни илачи и да ходи по чуждестранни болници… И напълно изненадващо здравето му взело да се възстановява със скоростни темпове. Месец след като спрял да приема скъпите лекарства, вече можел да става от леглото.
Мнението на най-близките хора на Гого е, че подобрението му не е никакво чудо, а най-вероятно още в началото лекарите са му поставили грешна диагноза.
Лекарите твърдяха, че Гого е болен от изключително рядко заболяване, наречено – латерална миотрофична склероза. Коварната

Битката на Гого и Ева с коварната болест се превърна в епопея

Битката на Гого и Ева с коварната болест се превърна в епопея

болест постепенно деградира нервната система, а жизнените функции бавно гаснат.
Заради грешната диагноза Гого в продължение на месеци е тъпкан със силно токсични лекарства и именно те са влошили състоянието му. Именно затова след като спира да ги приема, организмът му се очиства и възстановява.
Тези дни на Гого му предстоят повторни изследвания, които да установят този път с точност реалното му състояние.
Гого и Ева обиколиха половината свят за да издирят най-адекватната терапия за певеца. Стигнаха дори до Китай, където мастити източни лечители го подложиха на иглотерапия. Резялтат обаче нямаше. Това обаче не сломи духа на Гого. В битката с фалшивата коварна болест двамата с Ева потрошиха близо половин млн. лв. Разпродадоха цялото си имущество – апартаменти, земи и наследствени къщи. Единствената им собственост в момента е семейната къща в Айтос, където живеят. Нямат една стотинка доход и преживяват само и единствено от подаяния от приятели.

Гого май прескочи трапа! Състоянието му през април т.г. беше критично и едва ли някой се е надявал на чудо! Оказа се, че чудеса се случват. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Чудо! Гого от „Тоника“ възкръсна! Коварната му диагноза – сгрешена! – с видео

  1. Жужи Отговор

    20.09.2011 в 13:55

    А сега алчните псевдолечители да възстановят парите и нервите, барабар с изгубените надежди на Гого и Ева! Ега ти и случая – да правиш всичко възможно и в това време да те брулят като зрял орех…

  2. СУЗИ Отговор

    20.09.2011 в 19:15

    Ужас …Това е голяма гавра с болката на хората,само този които го е преживял го знае. Радостното е, че Гого не е изгубил дух за да се бори дори и да е знаел, че няма да се оправи !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *