Чудо! Азис имал среща с Исус Христос!

1

Венета Харизанова с трето око и паранормални способности, мятала с тенджери и тигани по близките си

Венета Харизанова
Венета Харизанова

Родните знаменитости са по-близко до определението „звезди“ отколкото се предполага. Много от известните у нас отвориха „трето око“ и вещаят бъдещето на близки и познати. Звучи невероятно, но те могат да посочат и факти, и свидетели, доказващи дарбата им.

Сред най-младите звезди с паранормални способности е Венета Харизанова, която се изявява като водеща в „Жените говорят“ по ТВ7. Красивата брюнетка, която отдавна прехвърли 30-те, открива дарбата си в невръстна детска възраст и оттогава я развива и усъвършенства. Необикновеният й талант започнал да се проявява под формата на мощно биополе, което позволявало на малката Венета да лепи по тялото си различни предмети. За способностите на 7-годишната Харизанова тогава знаели само в семейството й.

„Като дете имах по-силна енергия и се разхождах със залепени тенджери, чинии. Даже и ютия лепях. Баща ми обичаше да казва: „Моето дете не може да пее, да рисува, но може да лепи лъжици“, сподели преди време Венета. Заради дарбата й роднини и семейни приятели заслужено започнали да я определят като наследница на прочутата по онова време руска лечителка Джуна. Бабата на Венета пък била толкова впечатлена от способностите й, че настоявала да й потърси ментор.

„Бяхме в Москва и баба много искаше да ме заведе в едно училище там за паранормални явления, обаче дядо каза: „Не ще го побъркат детето“, обясни неотдавна Венета. Бъдещата миска се разминала с училището за деца чудо, но на по – късен етап все пак успяла да намери по-смислено приложение на мощното си биополе от това да се разхожда със залепени по себе си тенджери. Когато поотраснала, Венета се записала на курс по Рейки. Искала да се научи да цери чужда болка, но впоследствие се отказала. „Опитвала съм да лекувам с Рейки, но после се чувствам зле. Умирам от главоболие“, обясни веднъж Харизанова.

Дарбата на моделката не се изчерпва с енергийните й способности. Тя умее и да предсказва бъдещето. В светските среди се разказва като легенда, че минути преди да умре братът близнак на баща й, Венета видяла смъртта му и започнала да се облича в черно. Когато майка й я видяла почерпена, силно се притеснила. След кончината на чичото на Венета, той започнал да й се присънва, и то най – често, за да я предупреди за грозяща я опасност.

Всестранно развитите таланти като Харизанова са рядкост в родния шоубизнес. Затова пък пращи от врачки, и то коя от коя по-мощни. Несъмнено най-известната сред тях е Катето Евро. Актрисата от култовата лента „Оркестър без име“ наследила дарбата си да гледа на кафе от майка си, известна като леля Данче.

Предсказанията на Катето всякога били изчерпателни и се сбъдвали с изумителна точност. Затова и никога не са й липсвали желаещи да се докоснат до таланта й. Преди години Евро е гледала на Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова и Тодор Колев. Към днешна дата обаче по неясни причини избягва да използва способностите си. Колко е истина, не се знае, но в последно време се говори, че дарбата на Катето се е пренесла у сина й Сашо Кадиев. Актьорът и водещ на „Преди обед“ по Би Ти Ви обаче криел необикновения си талант и не му разрешавал да се проявява.

Катето може да е най- авторитетната врачка в родния елит, но пък дружката й Азис е най- търсеният. Дарбата на Краля на фолка също е наследствена.

Азис
Исус Христос имал лична среща с Азис

Получил я от баба си, която е супер популярна врачка в родния му Костинброд. За способностите си Василка, както също го наричат, прозрял съвсем млад. Преживял истинско чудо, за което преди време разказа. Когато бил на 18 години, се случило така, че една вечер нещо го накарало да излезе на двора на дома си в Костинброд. Там видял да обикаля странен мъж.

Азис разбрал, че това е Божият син и се стъписал

„Беше с бели дрехи и ръсеше нещо като юфка по земята. Бях доста изненадан и не можех да мръдна от мястото си, бях зашеметен. След това споделих с баба ми“, споделя певецът. Тя му обяснила, че действително е видял Исус Христос, но той не е разсипвал юфка, а манна небесна. „Каза, че е благословил къщата ни. Аз вярвам, че е така, защото успях да развия таланта си. Често се моля, защото знам, че Онзи горе ме чува и винаги ми помага в тежки моменти“, отсича Василка.

След „този съдбоносен случай Азис разбрал, че има същите необикновени сили като баба си, които с времето се усилвали. Днес Василка вещае бъдещето на всичките си приятели и винаги познава. Понякога се случва да му се присъни някакво събитие, отнасящо се за негов близък. В такива моменти изпълнителят на „Сен Тропе“ веднага се обажда и известява този, който е видял насън.

На кафе може да гледа и телевизионната водеща Юлияна Дончева. Красивата съпруга на ММА боеца Станислав Недков Стъки отдавна упражнява гадателските си способности, но рядко говори за тях заради стеснителността си. Юлияна предсказва бъдещето само на тесен кръг от приятели и роднини.

Същото прави и една друга телевизионна водеща Люба Кулезич. Само най-близките й знаят, че тя умее да вижда предстоящи събития само с един поглед в чашата. Кулезич гледа и на карти Таро и приятелите й са убедени, че познава всичко. Журналистката има силно биополе и умее да лекува с ръце като рейки специалист, отнемайки отрицателната енергия.

На кафе може да гледа и естрадната певица Стефка Берова. На младини изпълнителката на „Обичам те“ видяла за пръв път бъдещето в утайка от кафе и оттогава е преследвана от кандидати да изпитат дарбата й. Както се знае обаче, по времето на соца на подобни занимания нв се гледало с „добро око“. Затова Стефка вещаела тайно бъдещето само на приятели и роднини. Тя често надниква в бъдещето на Лили Иванова и Юлиан Вучков.

Специални умения има и оперният певец Иван Рушев. Някогашният бас на Софийската опера гледал на кафе на колегите си в почивките между репетициите и представленията. С времето за дарбата му се разчуло, макар че в онези години по обясними причини той избягвал да я коментира. Така се случило обаче, че сред тези, които се обърнали към него с молба да им предскаже бъдещето, били оперната легенда Гена Димитрова и дъщерята на Тато Людмила Живкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *