Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чудеса! Пуснаха Брендо на свобода!

България – страната на неограничените възможности

БрендоСофийски градски съд тази сутрин взе решение да отмени мярката за неотклонение на Евелин Банев – Брендо и въпреки двете му влезли в сила присъди за международен трафик на наркотици, го пусна в „домашен арест”. Това мълниеносно предизвика сериозни догадки сред ръководителите на подземния свят у нас, а някои споделиха, че е напълно възможно да започне ново преразпределение на територии.

Брендо получи общо 30 години затвор по обвинения за трафик на кокаин от Южна Америка към Европа и пране на пари в особено големи размери. 9 г. от родните магистрати, а 21 г. от властите в Италия. В Милано бе признат за бос на международна организирана банда, импортирала стотици тонове дрога на стария континент.

Мотивите на столичните съдии за пускането на Банев под домашен арест бяха, че към момента не съществува почти никаква опасност той да се укрие или извърши ново престъпление. Промяната във фактическите данни напълно позволява промяна и в мярката за поставянето му при този по – лек режим.

Пускането на Брендо по делото за пране на милиони ще стане окончателно, след като и от Апелативния съд се произнесат официално. В настоящия момент той е в български затвор, съгласно споразумение с италианските съдилища, според които до окончателното решение за присъдата му той трябва да бъде под арест тук.

Моника Добринова и Лара

За щастие всичко свърши благополучно

Делото на Евелин Банев бе съпроводено от жестока лична драма, при която неизвестни и до момента похитители отвлякоха малката му дъщеричка Лара. Цяла България бе хвърлена в ужас, но за щастие детето бе върнато живо и здраво, след като бандитите го държаха точно 47 дни в плен. За свободата ѝ бяха платени половин милион евро, но хора от подземния свят са категорични, че похищението е извършено, за да принудят Брендо да пази мълчание.

Когато делата срещу него започнаха усилено се заговори, че в сделките с наркотици той е само фигурант. Наркотрафикът се осъществява със знанието, подкрепата и закрилата на видни български политици, които можеха да излязат на бял свят. Именно тези хора са поръчали отвличането на Лара и се съгласили да я пуснат едва, след като баща ѝ обещава да мълчи.

http://www.youtube.com/watch?v=5arNPfNh-K0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *