Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Човекът от бъдещето: Огромен изрод с малко мозък и дълги ръце

Човекът от бъдещето

В следващите 1 000 години еволюцията ще продължава своя неумолим ход и хората ще се превърнат в странни същества, от които бихме се ужасили в днешно време. Според проучване на експерти по анатомия, човекът на бъдещето доста много ще се отличава от нас, а най – съществената промяна ще бъде рязко смаляване на мозъка и удължаване на крайниците.

Друга характерна ще е и промяната в ръста, който ще стане между 1. 83 и 2. 12 метра. Разликата във височината се дължала на непрекъснато подобряващите се условия на живот, научните достижения по отношение на храненето и огромното развитие на медицината като цяло. Учените са категорични, че и в днешно време американците са пораснали с 2. 55 сантиметра приблизително, сравнено с шестдесетте години на 20 век.

Човекът от миналото

В бъдещето хората ще имат и вградена защита против напълняване, която ще се дължи на промени в стомашно – чревния апарат. Като цяло червата щели да станат по – къси, възможно е да има и промяна в челюстите. За мъжете не е приятна новината, че се очаква тестисите и достойнството също да намалят своя размер.

По върховете на крайниците ще се появят доста повече нервни окончания, а това ще е вследствие от все по – навлизащите сензорни устройства като айфоните например, които изискват в пъти по – сложна координация между ръцете и очите.

Човеците от бъдещето щели да използват все по – малко думи, а за общуване щели да разчитат основно на мимики и изражения на лицето. Големината на човешкият мозък щяла да намалее при повечето същества, защото огромната част от информацията ще се съхранява в компютърни машини.

Гостенка от бъдещето:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *