Човек на Таки влиза в затвора

0
Ицо Боксьора

Един от най-близките съратници на Таки – Ицо Боксьора ще лежи девет месеца зад решетките, след като бе признат за виновен от специализирания съд. Христо Ширев бе закопчан с още осем души през април, когато МВР проведе операция „Пролетно почистване”. Заедно се него бе арестуван и борецът Хамлет Казарян, който пък получи 8 месеца лишаване от свобода.

Криминалисти разказаха, че Ширев е бил част от личната охрана на кокаиновия бос Христофорос Аманатидис – Таки в продължение на около година. През това време се ползвал с неговото пълно доверие и явно успял да открадне занаята. Преди около една година, Ицо Боксьора направил преценка на силите си и усетил, че има реална възможност да се намеси в търговията със скъпа дрога. Насъбрал около себе си няколко яки момчета, сред които братовчед му Дечо Мазнев, Иван Мечков, Данаил Петков, Петър Петров, Иван Иванов, Мирослав Петров, Любомир Василев и Хамлет Казарян.

Ицо имал изискване всичките му хора да са със здрави мускули, за да респектират конкуренцията. Подбирал готови на всичко юнаци, които си умарит да карат скъпи коли и да печелят бързи пари. Наследникът на Таки от своя страна се придвижвал с джип „Мерцедес”.  Когато провеждали бизнес срещи, около него винаги имало минимум по три гарда.

Ицо Боксьора

Изненадващо е, че за разлика от съперниците си, Боксьора и хората му не налитали веднага на бой, когато някой изказвал несъгласие с тяхната политика. Забивали лъскави брадви по масите, за да сплашат опонентите, но не се хвърляли да режат уши и пръсти, както правеше Таки.

Според полицейски източници, основният съпреник на Боксьора бил Стефан Бонев – Сако. Няколко дни преди акцията срещу Христо Ширев и хората му, в полицията получили информация, че групата готви атентат срещу бандата на Сако, а в джипа на Ицо дори намерили калашник с изтрити номера.

Боксьора продавал най-вече кокаин и скъпа марихуана, и бързо започнал да се изкачва по стълбичката на успеха. Според неофициални данни, тази година успели да регистрират доста голямо количество продадена стока, която пласирали основно в луксозни заведения.

Христо Ширев в ММА двубой срещу Румен Димитров:

http://www.youtube.com/watch?v=2xhwyjHpC8k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *