Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Човек на Стуци събирал голи компромати срещу управници

Хотел "Шипка"

Хотел "Шипка"

Министерство на отбраната се тресе от поредния скандал. Министри, съдии и прокурори, както и висши военни служители са били заснемани с камери в съблекалнята на фитнеса в х-л „Шипка”. Шпионската афера излиза наяве, когато потърпевш се оплаква на новата шефка на агенция „Социални дейност”, Мария Димчева, че е рекетиран със записи от спорния център.

В хода на вътрешното разследване, става ясно, че екс- ченгето Николай Марков, в края на 2008, е поставил незаконно подслушвателните устройства и видеокамерите в мъжката съблекалня. Целта е да се събират компромати за високопоставените лица, които идват да тренират в „Шипка”. Натрупаният шпионски фонд у огромен, а някои от записите са повече от скандални.

Камера записвала голите големци

Камера записвала голите големци

Николай Марков е бил отлъчен от структурата на МВР, тъй като бил уличен в контакти с мафията. Полицаят работел за „ВИС- 2”. Няколко години по- късно обаче, бившият полицай бил назначен лично от Стоян Стоянов- Стуци като експерт към агенция „Социални дейности” на военно министерство. А още преди да се издигне толкова, корумпираното ченге работело при бившия министър на отбраната Николай Свинаров.

Събираните материали от съблекалнята на фитнес залата, по всяка

Стуци назначил корумпираното ченге

Стуци назначил корумпираното ченге

вероятност са били използвани после от Стуци. Настоящата проверка открива „бръмбарите” в стенния часовник на помещението. Въпреки събраните улики, Военна прокуратура няма да повдигне обвинение срещу ченгето. Говори се, че Стоян Стоянов- Стуци успял да избави служителя си от бъдещи проблеми с правосъдието. Военния министър пък потулил шпионският скандал, за да не пострада още името на ведомството.

Хотел „Шипка“ беше превърнат от Стуци в спа- и спортен център. Милиони от бюджета на военното ведомство бяха отклонени към бизнес начинанието на полковника „Ламборджини“. За да популяризира фитнес залата, Стуци раздавал промоционални безплатни карти на министри, съдии, военни. Мишените на шпионажа едва ли са могли да си представят, че някой ги гледа как се преобличат.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Човек на Стуци събирал голи компромати срещу управници

  1. 34 Отговор

    12.10.2010 в 22:56

    стига сте писали гупостиа Шипка не е била на Стуци Шипка там се разпореждаше Цонев

  2. 34 Отговор

    12.10.2010 в 22:59

    стига сте писали гупостиа Шипка не е била на Стуци там се разпореждаше Цонев, Стуци и цонев бяха в конфликт и стуци даже не влизаше в шипка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *