Човек на Ахмед Доган развъжда канабис у дома

1

Бивш съветник на Ахмед Доган беше арестуван за отглеждане на канабис. Керим Караали, един от най- близките хора на ДПС лидера, развъждал опиата в дома на майка си в село Острово. Наличната стока е оценена на повече от 350 хил.лева.

На тавана на къщата били открити повече от 700 саксии с канабис. Стаята била превърната в лаборатория, пригодена изцяло за отглеждането на растението. Дни преди да бъде арестуван, Караали си открил банкова сметка като казал, че очаква да му бъдат приведени 3,5 млн. лева.

След смъртта на Ахмед Емин, Керим Караали направи скандални разкрития за начина, по

който ДПС се е спонсорирала. Бившият съветник на Доган разказа, че бил изпращан от лидера на партията да се среща с турски бизнесмени и представители на „Газпром”, за да им иска финансиране в замяна на лобизъм. Караали признава, че в края на 90-те партията била много бедна и приемали дарения дори от мафиоти, сред които и покойния Фатик.

Караали е секретар на Ахмед Доган в периода 1998 – 1999 г. Успоредно с това, развива успешен бизнес в областта на селското стопанство. Притежава много земи и фабрика за сушени плодове.

През 1999 г. Керим Караали е нападнат от маскирани лица, които му нанасят жесток побой. Прекарва пет месеца в кома. След нападението Караали се отказва от поста си в ДПС, губи и целия си бизнес. На мястото му като секретар на Доган застава покойния Ахмед Емин.

Разкритията на Керим Караали за субсидирането на ДПС. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *