Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чочо Попйорданов умира – с видео

чочо попйордановЧочо Попйорданов умира, убедени са хора от най-близкото обкръжение на култовия актьор. Наскоро в интервю режисьорът Иван Добчев нарече Чочо – заклет пияница, на когото никога не би предложил роля поради пристрастеността му към алкохола. Алкохолните запои са и причината Чочо вече да тежи 50-кила и бавно да гасне. На погребението на Андрей Баташов Чочо се появил като сянка, лицето му имало тъмно кафяв цвят, краката и ръцете му треперили и едвам ходел. След Баташов, Чочо ще е поредната жертва на алкохола,, шушукат хора от артсредите.

Чочо ще умре от цироза, така както се случи с Андрей Баташов, казват запознати. След като медиите ни предаваха на живо мъчителната смърт на Андрей Баташов, сега се очаква същото да се случи и с Чочо. Вече ечочо официално това, което в обществото ни се шушука от години – известните ни млади актьори злоупотребяват с алкохола, а цирозата разюжда черните им дробове.

Колко видни български интелектуалци и творци си отидоха млади заради алкохола? Говори се, че сред тях са Кирил Варийски, Катя Паскалева, Антон Горчев, Антони Генов. Говори се, ама винаги след като умрат. Тогава се намира някой „приятел” да захрани жълтите медии с пиянски истории. Въпросът е – Защо нито един прочут български пияница не се появи в някое телевизионно предаване приживе и не каже – да, имам проблеми с алкохола, наркотиците, безразборния секс, преборих се или боря се с тях. Щом аз мога, значи всеки може. Имат ли представа тези хора, че така могат да дадат сили на хиляди анонимни пропили се и невиждащи надежда типове да се вземат в ръце? Факт е – веднъж Чочо Попйорданов го направи и то след като описаха по всички печатни Чочо Попйорданов с Хилдаиздания какво е правил, когато не помни. И след като видяхме как физически се е променил от прекаляването – забавения говор, тежката мисъл, като на 70-годишен старец.

Чочо Попйорданов е роден на 11 юни 1964 г. в София. Син е на Иван Попйорданов (р. 1938) – дългогодишен директор на Киноцентър „Бояна“ и генерален директор на БНТ през 1998 г. и лекарката Катя. Родът по бащина линия произхожда от Велес, Вардарска Македония, Прадядото на Чочо е първи братовчед на македонските революционери – войводата Миле, по-малкият му брат Йордан Попйорданов – Орце, водачът на солунските атентатори.

Материалът е предоставен на skandalno.net от нашите приятели от http://diavoli.blog.bg/ В блога им можете да прочетете още: Осветиха паметника на bg фалоса и  Кризата свърши – откриха LIDL
Виж Чочо Попйорданов в „Търси се“! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *