Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чочо Попйорданов с лекарска забрана за алкохол

Чочо Попйорданов

Докторите категорични, че трябва да прекрати с наливането

Пълна забрана за употреба на спиртни напитки издадоха лекарите на Чочо Попйорданов, разказаха притеснено негови колеги. Те пък от своя страна решили да се покажат съпричастни и с всички сили да помогнат на своя приятел в трудния момент. За целта измислили да го поставят под непрекъснато наблюдение и във всяка една секунда до него да има човек, който да следи какво прави.

Самият Чочо също най – накрая разбрал, че пиенето не жали никой. Поради тази причина в последните седмици полагал огромни усилия да не посяга към чашката, или поне да не прекалява. Дори имало случай, в който той сам дал начената бутилка на свои колеги и им казал да не му позволяват да пие.

Като пряко следствие от това, в новите серии на „Под прикритие” драгите зрители видяха коренна промяна в популярния актьор. Пред тях Попйорданов се показа напълно трезвен, концентриран и дори с по – разбираем говор.

Друга причина за промяната в актьора е намерението на приятелката му Даниела да осинови дете. Според запознати тя дори вече е подала документи пред властите. Актьорът на свой ред също заявил, че вече му е крайно време да осмисли живота си, като стане баща. Желанието му да се подготви за този момент надделяло над порока и той се амбицирал да се излекува напълно.

„Подкрепяме го с пълни сили и виждаме, че самият той силно желае да бъде себе си. Защото когато не е трезвен често наранява своите близки и приятели, а поради тази причина ние непрекъснато го следим и внимаваме да не направи нова изцепка. На практика сме станали пъдари, но все пак е за добро” – споделят колеги от театъра.

Артистите са категорични, че съвсем до скоро Чочо Попйорданов редовно закъснявал за репетиции, идвал в неопрятен вид, непрекъснато носел поне една бутилка с концентрат в багажа си. Не пропускал дори и най – малката възможност да гаврътне поне една чашка. За щастие това останало в миналото и всички били много доволни от него.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Чочо Попйорданов с лекарска забрана за алкохол

  1. Какво ви чака догодина?… Ще разберете САМО от http://www.SuperAstro.net!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *