Чочо Попйорданов отхвърлен като кандидат- осиновител

0

ЧочоЧочо Попйорданов няма надежди да стане баща, макар че от години мечтае само за това. Още през 2011 г. Той актьорът и жена му Даниела кандидатстваха да осиновят дете, поради факта, че самите те не били в подходяща възраст да си имат свое.

Прекалено много време минало докато градят кариера, а семейство направиха скоро и когато се стигнало и до наследник, природата казала не. Още по-зле, социалните служби казали също не. Те разглеждали документите им почти цяла година, проследили навиците на двамата, разпитали техни колеги и познати и си казали тежката дума във вид на черен забранителен печат. Чочо1Забраната е за една година, а препоръките се актьорът да спре да пие и да ругае.

Чочо е известен с пиянските си изцепки, дългите запои и скандалджийски навици. Актьорът наругал службите, както сам си знае, изтъкнал мотива, че хиляди деца стоят по домовете и нищо не пречи да му бъде дадено едно. Служителите обаче били на друго мнение и написали, че детето се нуждае от нормална семейна атмосфера, а не от пиян баща, чиито реакции са непредвидими. Чочо дълго вилнял, оплаквал се, заканвал се със саморазправа, с оплаквания в по-висши инстанции, но Даниела го укротила. Тя му обяснила, че няма инстанция, която ще си затвори очите за пиенето му и ще му даде бебе за отглеждане. Известният с тежкия си нрав Попйорданов внезапно осъзнал, че съпругата му каза истината. Той дълго се борил със себе си и сега започнал да намаля алкохола и да се държи прилично в компании. Дори да се ядоса, си тръгвал, вместо да отвори голямата си уста и да постави дразнителя на мястото му, както правеше досега. Чочо се надява за една година да се кротне, да стане уважаван гражданин и службите да решат, че е достоен да бъде баща. Даниела в момента страшно се гордее с него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/J_KS4y8ET48

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *