Чисто гола фолк певица към фенове: Да ми ядете п*****а! (Снимки)

2

Дебора изригна след коментарите по голите снимки

Дебора
Дебора

Жегата яко пипна поп – фолк певицата Дебора, която след години неуспешни опити да се изстреля в топ класациите най – накрая светна червено и направи отчаян опит да привлече вниманието, разсъбличайки се чисто гола.

След като по – рано днес разпространи порнографска серия от голи снимки последва втори епизод на еротичната сага в който Дебора открито заяви, че е много разгонена и накрая започна откровено да псува коментаторите под снимките, приканвайки ги да ѝ изядат оная работа, щом са толкова мераклии.Дебора гола

Дебора иначе стартира отдалеко и меко, описвайки сексуалните си преживявания по меланхоличен и сравнително кротък начин. Под снимките тя сподели, че се намира на самотен остров с нудистки плаж, на който има много екзотика и „още нещо”. Закръглените и пищни форми на певицата естествено накараха мъжките сърца да заврат и много открито изявиха желание да се озоват на самотния остров до нея.

Воплите на пренадалите се съвсем не трогнаха Дебора и след няколко ядовити коментара на отхвърлени отсече „Който не ме харесва, да ми яде п*****а!”. Хора от шоубизнеса припомнят, че колкото и слава да е придобила певицата, тя се дължи преди всичко на текстовете към песните ѝ, които се отличават с огромна смисленост. Сред хитовите заглавия са „Танци – манци”, „Буба лази” и „Чупка, моля”.

Дебора – Код червено:

http://www.youtube.com/watch?v=tjfFo8Hz_QY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. че се намира на самотен остров …..до село Крапец,Варненско.Егати селянката проста.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *