Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чиновници се облажили с крупни суми пари от мними заседания

Чиновници са се облажили стабилно от мними заседания

Чиновници са получавали незаконосъобразно пари от псевдо заседания. Този факт установи проверка на Сметната палата върху приходите от концесии, разпределянето и изразходването на постъпленията във времевия период 2009 – 2010 година.

Проверка на Сметната палата установява неправомерно раздадени хиляди…

За това време чиновниците на МОСВ и служителите от Комисията за контрол на концесионните договори са съумели неправомерно да се облажат с добри пари, чиито общ размер възлиза на 50 хил. 825 лв. От проверката на Сметната палата става ясно, че вместо регламентираните и законосъобразни 7 заседания са проведени 26 и то само за 13 – ет дни.  А на всички е ясно, че за да участват в съответното заседание всички чиновници прибират съответната сума пари.

Освен по – горе споменатите хилядарки за участия в още 15 мними заседания всички служители от Комисията за контрол на концесионните договори са получили неправомерно още 45 хиляди лева. От одита разбираме, че въпреки че няма нови концесии,  разходите по концесионната дейност са нараснали главоломно без основателна причина до 500 хиляди лева в рамките на 3 години.

След скандала с бонусите сега се оказва, че чиновниците са се облажили и с неправомерно раздадени суми от мними заседания!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *