Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чиновническо безхаберие едва не отне живота на дете в Шумен

Необезопасена шахта

Поредният случай за безобразното безхаберие на абсолютно всички властници в България, едва не отне детски живот в центъра на Шумен. Малко детенце се изтърси в необезопасена двуметрова шахта в града, но за щастие не е пострадало сериозно.

Отворената шахта се намирала зад отдавна неработещ фонтан в централната част, а мястото непрекъснато било пълно с играещималки деца. Съвсем естествено, откога шахтата стои отворена и необезопасена не знае никой, а още по – малко отговорните за това служители на общинската структура. Разбира се едва, когато детето пропада от два метра височина.

Шумен

„Детето си играеше, но изведнъж просто за миг изчезна. Чуха се писъци и викове, към мястото веднага се притекоха много хора. Истинско щастие е, че капакът не е паднал върху него, защото сигурно щеше да го премаже” – разказва бащата Николай Райчев.

От местната администрация обещали веднага след случая, че шахтата ще бъде обезопасена в срок. „Паркинги и гаражи” щели да се нагърбят с този толкова сериозен проблем – да се монтира капакът на шахтата, както се изисква по закон. Местните иначе се надяват, че някога ще заживеят в по – нормална държава, където чиновниците ще заслужават заплатите си и няма да дерибействат по 24 часа на денонощие.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *