Чичо Цък откраднал любимата кола на Жоро Илиев- с видео

0

g_ilievАрестуваният преди дни митичен автоджамбаз Радослав Цукровски- Чичо Цък бил вербуван от покойния Георги Илиев да работи за ВИС-2. Преди години крадецът влязъл в челен сблъсък с мафията. Трудно е да се каже дали станало неволно или за да задоволи егото си на най-добрия в бранша, но чичо Цък задигнал любимия мерцедес на Жоро Илиев.

Гафът с откраднатото луксозно возило му струвало глоба от 100 хил. долара. Освен парите, автоджамбазът отнесъл и як бой от борчетата на ВИС-2. След като изтърпял наказанието си, чичо Цък бил вербуван от Жоро Илиев да мине в редиците на ВИС. Славният крадец плячкосвал скъпи автомобили, застраховани при 4i4o_cakконкуренцията.

Последвалият разпад на ВИС-2 след смъртта на Георги Илиев през 2005, дал криле на чичо Цък. Автоджамбазът минал на свободна практика, но избягвал вече да краде коли застраховани от големи компании като „Бул инс” и „Лев инс”.

Говори се, че чичо Цък за дългогодишната си кариера на джамбаз, е откраднал над 2000 автомобила! А има заведени дела срещу него „само” за 80. Прецедент е и фактът, че досега е имал само кратки престои в затвора и се оттървал от 10 годишна присъда. Едва миналата година го вкараха в затвора за повечко годинки, а той пък взе, че избяга! Освен столицата, още редица градове са пропищявали от набезите на майстора в кражбите на коли. Най-смешното е, че чичо Цък дори няма шофьорска книжка, което не веднъж му е помагало да се оправдае пред полицията.

Арестът на чичо Цък. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *