Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Двама затискали Яна, докато Чеци я изнасилва

Извергът до последно блъскал Яна по главата

Николай Русинов - Чеци

Николай Русинов – Чеци

Последните данни от прокуратурата сочат, че Николай Русинов – Чеци първо е изнасилил студентката Яна Кръстева, а след това зверството му е преминало всякакви граници. След края на акта той я задушил, като с едната ръка стискал с всички сили за гърлото, а с другата запушил устата й да не вика.

В обвинителния акт е описано, че докато извергът е блъскал и удрял Яна по главата и тялото, двама неизвестни засега мъже са стискали жертвата за ръцете, за да прекършат волята й за борба. До последния момент 28 годишната жена осъзнава какво става с нея, изпитва нечовешки ужас и силна болка. Смъртта е настъпила след продължителна агония, съпътствана с болка и страх.

Яна Кръстева

Яна Кръстева

Яна Кръстева бе открита в храсти в Борисовата градина преди около 18 месеца. По цялото и тяло се забелязват следи от побой, главата й е изцапана от засъхналата кръв. Трупът на момичето е захвърлен по гръб, с ръце вдигнати над главата. Гърдите й едва са покрити от тънкото потниче, което е разкъсано от зверовете, извършили убийството.

Лекарите от „Съдебна медицина” заключават, че убийството е извършено между 36 – 40 часа преди да я намерят. Първият заподозрян е скитникът Пламен Трифонов, който е закопчан около десет дни след убийството. Спипан е заради показанията на свидетелка която казва на полицаите, че в нощта на зверството е видяла странен мъж в Борисовата градина.

След четири месеца разследване, срещу Трифонов така и не са събрани доказателства и той е пуснат на свобода от Апелативния съд в столицата. През месец април 2012 година е заподозрян и арестуван Николай Русинов – Чеци, който е последният човек видял Яна жива. Доказано е, че е правил секс с нея преди настъпването на смъртта.

Окончателното решение за неговото задържане е взето, след като в Австрия извършват ДНК експертиза на седем косъма, намерени върху тялото. 5 от тях са на Русинов – два от половите му органи, два от гърдите му и един от крака му. Последните два косъма, открити в ръката на Яна, са от друго лице, което все още не е установено. От прокуратурата са категорични, че те са на двамата помагачи, които съпътстват кървавото деяние на Чеци.

Точно тази улика дава възможност на държавните обвинители да твърдят, че Русинов не е извършил убийството сам, а има още двама съучастника. До момента няма други преки доказателства за тяхната съпричастност, но детективите продължават да търсят. Съдът ще реши дали Чеци е изнасилил Яна Кръстева, или сексът е бил доброволен.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *