Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чеци остава без обвинения за убийството на Яна Кръстева

4eziНиколай Русинов – Чеци, вторият арестуван за убийството на Яна Кръстева, няма да бъде обвинен. Пламен Трифонов, който първи беше задържан, е извършителят на престъплението, коментират от прокуратурата.

 Не са събрани достатъчно доказателства, за да бъде повдигнато обвинение срещу Николай Русинов. Мъжът заминал за Турция дни след като научил за убийството на Яна. Изплашил, защото е последният, който я е видял жива.

От Истамбул, Чеци се свързал чрез свой приятел с Мартин Карбовски, разкрива вестник

Чеци зарязал Яна сама посред нощ

Чеци зарязал Яна сама посред нощ

 „Стандарт”. Русинов преценил, че може да се довери само на него и да му разкаже истината за последната нощ на Яна Кръстева. Карбовски дни наред убеждавал Чеци да се върне в България и да се предаде, за да докаже невинността си. Русинов обаче се страхувал да не се превърне в изкупителна жертва. Два дни преди да пристигне в София се свързал с адвокат Марин Марковски.

Във фаталната нощ, Николай Русинов и Яна Кръстева се срещнали случайно в заведението „Маймунарника” в Борисовата градина. Момичето било заедно с две свои приятелки. Чеци пък бил със свои авери. Двете компании се обединили и се забавлявали до малките часове. Всички били пияни, употребили и наркотици.

По някое време, Николай Русинов и Яна решили да се усамотят на друго място в парка. Купили си бутилка уиски и я изпили. После правили секс. Явно след това са заспали, защото Чеци се събудил в храстите заедно с Яна. Решил да си тръгне и я оставил сама.

Когато след няколко дни научил, че момичето е убито, избягал в чужбина. Яна беше открита на 10 юли пребита и удушена. Седмица по- късно беше арестуван Пламен Трифонов, който вероятно е открил Яна заспала и се опитал да я насили.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *