Четирима на номинациите, Стойка пак води

3

Най-много негативни номинации тази вечер отново събра Стойка и пак води класирането на най-мразен човек в Къщата. Лили, която имаше мисия да се пребори за това място, просто не успя, защото съзнателно или несъзнателно, Стойка непрекъснато я засенчваше.

Лили едва на изкрещя на всички – номинирайте ме, но само четирима я разбраха. В понеделник от Къщата ще изхвърчат един, двама, или петима души в зависимост от гласовете на зрителите. За зрителската милост ще се борят Лили, която получи служебна номинация, Дими, когото всички обявиха за скучен и пасивен и лауреатката Стойка. В последния момент Големият брат промени правилата и на елиминации отидоха и тризначките, които събраха само три негативни вота. Доста критични тази вечер бяха коментаторите. Особено Христо Сираков. Той каза, че една дама, дори да е актриса, никога не бива да си позволява да се държи така, както направи Стойка. Нейните крясъци го изумили, дори те да са били роля. Жени Калканджиева пък нарече Борислав мачо – комплексар, негативи обраха и тризначките, на които липсва домашно възпитние, според гостите, и Лили, която пък е прекалено инертна и държи само на това да изглежда добре и да не се кара с никого. Ласкави думи получи само манекенката Цеце, която беше до болка директна в номинациите си и в държанието си с другите. Жалко е, че македонци ни учат на етика и морал и на човешки отношения, въздъхна Ники Кънчев, а останалите се съгласиха с него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eNdBfQlsl9s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Снощи гледах елиминациите и се чудех на защитничките на Стойка изкараха я много успяла ,а близначките невъзпитани.Аз смятам че разлика между тях няма .Стойка искаше да се покаже като добра актриса,но се показа като голяма злобарка и простачка и това се видя при номинациите.Почти всички съквартиранти я мразят и не одобряват това което тя прави.Затова да я изгоним,защото тя не е пример за наште деца.

  2. Че има ли някой ,който да заслужава да е пример ?? Според мен Стойка просто искаше да покаже актьорските си възможности

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *