Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Честито! Джакпотът направи петима българи милионери

Пет души ще си разделят третият по големина джакпот в историята ва българското ТОТО. Той беше 6 294 682 лева и всеки от късметлиите ще получи по 1 258 936 лева.

 Трима от печелившите са софиянци, един от Ботевград и един от село Йонково, Разградско. Повечето са играли с обикновени фишове за най-малката сума. ТОТО-истерията приключи засега и пак ще пламне, когато се понасъберат пари. Късмета си са опитали и румънци и турци. Любопитна статисктика сочи, че тото милионерите много се стремят към печалбата, но после повечето от тях не знаят какво да я правят. Те започват с почерпка, после си купуват ново жилище и хубава кола, някоя крайградска къща и въображението им се изчерпва.

 Направено проучваме между двадесет тото милионери показва, че голяма част от тях все още държат парите си в банка. Един е започнал бизнес и е фалирал. Друг е платил само дълговете си и е сложил сумата на влог. Трети пътешествал с кораб и със съпругата си, но не им харесало. Очакваната пълна промяна на живота не се получава. Социолози пък твърдят, че човек, който винаги е живял с малко пари, много трудно се настройва да мисли в други суми. Печалбата се ползвала да се подпомогнат деца и възрастни родители, да се направят няколко безсмислени скъпи покупки, едната от които задължително е кола. Обикновеният човек трудно променя стереотипа си.

Нито един от милионерите досега не е спрял да работи, всички започнали да си харват по-хубави неща и да си купуват по-скъпи дрехи, а някои просто си скрили парите в чужбина и продължили да си живеят като обикновени хора. Препатили пък предупреждават, че около всеки печеливш веднага започват да се навъртат близки на болни, благотворителни организации и обикновени измамници и често успяват да им измъкнат големи суми.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *