Честито! Благой Георгиев стана мъжки татко

0
Благой и ХристинаФутболистът Благой Георгиев  стана татко за втори път. Съпругата му Христина  го дари със син, който проплака в болницата „Шейново“.
Тя прелетяла 2800 километра в последния месец на бременността, защото искала да роди при екипа, при когото била първия път. Имала му доверие и не желаела никъде другаде да даде живот на сина си, освен там. Хриси родила момче, което 2,800 килограма и е дълго 48 сантиметра.  Благой христина лиянаМалкият е дребничък за мъжко бебе, но бързо ще навакса. Набожният му баща веднага е решил да му даде библейското име Давид. Дъщеричката им също е с такова име и се казва Йоанна.
Голямата религиозност на Благой упорито прескача една от десете божиии заповеди, а именно – не пролюбодействай. Докато Христина беше бременна с дъщеря му, той я изостави и завъртя страстна връзка с фолкпевицата Лияна. Тя пък се надяваше да се ожени за него и така да забрави Махмуд. После двамата се разделиха и Георгиев се върна разкаян при бременната си половинка. Въпреки че се носят легенди за слабостта му към женския пол, той все пак се връща при семейството си, което вече е четиричленно и трябва да се грижи за две деца. Колегите му и феновете от „Амкар“ официално му честитят синчето и желаят много здраве на цялато му семейство. Благой бил извън себе си от радост и черпел всеки, който го поздравявал.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/G72Nx4UcH7c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *