Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Честит 3 март, българи!

Бог да пази България!

Знамето на България

Знамето на България

Еех, събуди се най – накрая народът! Събуди се и поиска главата на ламята, стиснала душата му в лапите си през последните 23 години! Поиска да изгони всичките му там и Борисовци, и Костовци, Станишевци и Догановци, и всяка друга политическа измет! Дойде времето за разплата и на най – светлия празник 3 март България отново показа, че има воля да разкъса оковите и да започне нов живот!

Празнични камбани бият, реките шумят, а Балканът ликува! Звукът на свободата отеква в сърцето на всеки от нас и го кара да се чувства горд, че е българин. Отръскахме се от страха и поискахме правото си на нормален живот!

Протести

Протести

За първи път в новата история на България, Освобождението бе отбелязано от нови битки и нови протести срещу всички онези, които низвергнаха думата „патриот” и я направиха да звучи обидно в ушите на марионетките, продаващи родината си за жълти стотинки. Продаващи душите на хората, принуждавайки ги да стават подвластни на чужди култури и идеали.

И въпреки опитите протестите да бъдат оцветени в краските на корумпираните политически партии народът показа, че иска да сложи край на окупацията. По време на митингите платените политически агитатори бяха гонени, сваляни от трибуните, а на някои места линчувани. Защото народът поиска да живее за себе си, а не да пълни търбусите на прогнилата политическа паплач.

Показа, че помни и знае кои са Васил Левски, Христо Ботев, Стефан Караджа, Хаджи Димитър, Капитан Петко войвода, Ангел войвода, дядо Ильо, хилядите други знайни и незнайни герои, дали живота си за свободата на България.

Честит празник и Бог да пази България!

http://www.youtube.com/watch?v=COvn9LsiNEM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *