Червен скандал: Сергей „забрави“ ЧРД на Гоце

0
Георги Първанов

Съвсем явно е, че томахавката на вътрешната война в БСП съвсем не е заровена. Дали случайно или не, фактите показват, че червеният лидер Сергей Станишев напълно забрави за рождения ден на доскорошния си опонент в битката за власт Георги Първанов и дори не си направи труда да го поздрави. За скандала и огорчението на бившия държавен глава разказаха негови привърженици от щаба на социалистите.

Когато хората на Станишев го сръчкали с напомняне поне да се обади на Първанови да му каже едно честито, той се измъкнал с претекста, че е много зает поради изключително натоварената си програма. Като видели, че лидерът не поема на никъде, хората от обкръжението му на свой ред изоставили всичките си идеи за подаръци и честитки.

Станишев и Първанов

За сметка на това, привържениците на Гоце пък отбелязали празника на своя идол с цял куп скъпи подаръци, след които картини на някои от най – големите български майстори на четката. Първанов получил и доста принадлежности за лов, които обаче не го зарадвали толкова много.

Пред най – близките си Георги Първанов заявил, че напоследък съвсем е занемарил ловуването, защото предпочитал да работи за името на партията и да обикаля из страната, в осъществяване на срещи с избирателите. Победата над опонентите от ГЕРБ на идващите избори била в пъти по – важна от всичко останало.

Дуел:

http://www.youtube.com/watch?v=d7xnm_S6PdE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *