Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чертите на лицето издават сексуалната ориентация

Чертите на лицето издават предпочитанията ни в секса

За да разберете каква е сексуалната ориентация на някой, който е привлякъл вниманието ви, вече няма нужда излишно да се трудите, трябва само да разчетете правилно чертите на лицето му.  Този факт установиха  американски учени чрез своеобразен експеримент. В проучването на експертите са взели участие 129 човека, които трябвало да определят сексуалната ориентация на 96 представителки на нежния пол само по техните черно – бели фотоси.

Стига да можете четете правилно, ще знаете дали това е вашият човек за секс

За да подсигурят правдоподобността на резултатите учените избрали само изчистени снимки на женски лица без излишен грим, обеци или татуировки. Експеримента с доброволците се състоя в 2 части. В първата участниците в проучването определяли ориентацията на жените в нормално положение, а във втората фаза експертите завъртели фотосите на обратно, за да усложнят преценката на своите участници.  Въпреки  на пръв поглед сложната задача на участниците в експеримента те успели да разпознаят сексуалната ориентация на 65% от жените и дори когато ги разглеждали на обратно този процент спаднал едва с 4 пункта.

При идентичен експеримент с мъжки снимки обаче участниците в проучването на американските учени успели да определят правилно сексуалните   предпочитания само на малко над 50 % от представителите на силния пол, от което учените заключват, че мъжете гейове са много по – изобретателни и се прикриват по – умело. Въпреки това  обаче американските учени заключват, че в контурите на лицето на всеки един от нас се крие ключа към сексуалната ни  ориентация и само чака да бъде правилно разгадан.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *