Черно море взе да повръща фекалии! Лятото дойде- хайде на море!- с видео

0
fekalii-laina-more
Черно море се превърна в тоалетна
fekalii1
... до тоалетната се ходи с вестник !

Незапомнена и от старите морски вълци буря отнесе вкараните в морето тръби за обратните води на курорта – Албена. До най-активния туристически сезон остава малко над месец, а Община Балчик няма откъде да вземе над 300 бона и да ремонтира съоръжението.

Молят се на кабинета на Бойко Борисов. Но като се има предвид тромавата процедура за обществените поръчки, и да бъдат отпуснати парите, усвояването им навреме е твърде съмнително. И хората от добруджанското Черноморие се вайкат, че сезонът върви към провал.

fekalii2
... честита баня !

Не се косете, защото сезонът няма да се провали. И вие си го знаете. Откакто в България победи капитализмът изхвърлянето на фекалии и помия в морето никога не са били спирачка за родните предприемачи. Щяха да се строят 200 пречиствателни станции по морето, а са изградени само няколко. Хайде сега да си представим ако можем / защото всяко лято се оказва, че са изникнали още и още хотели/ какво представляват и как изглеждат „Златни пясъци” и „Слънчев бряг”. Във всяка една от стотиците сгради има стотици тоалетни. И хората ги ползват, в това число и за големи нужди. Във всяка има кухни, барове и тъй нататък. Къде си мислите, че отива лайняната вода – в морето! При това в повечето случаи без да е минала през каквото и да било филтриране.

Черно море в очите ни изглежда безбрежно колкото един океан. Но както се разбра, не може до безкрайност да понася безумието и мръсотията ни. И започна да повръща…. Миналата година по някои от плажовете заедно с вълните се лашкаха и неразтворени лайна.. Пак миналата година който почива на море – пишман стана, защото пипна скъсващо от болки в червата разстройство.

Поради този добре отработен модел сезонът няма да бъде провален. Не и тази година. Виж туризмът на България – със сигурност. Въпросът не е дали, а кога… skandalno.net
Виж още по темата! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *