Писна й! Черната Златка завежда дело срещу жълто издание за клевета!

0

Този път наистина прекалиха!!!

Черната Златка
Черната Златка

Черната Златка окончателно побесня, след като в печатно издание излезе статия, описваща я като зла вещица, която прави черни магии на враговете си. Плеймейтката изказа справедливо възмущение и заяви, че е особено огорчена от невярна информация за покойния й втори баща. Тя заяви категорично, че всичко написано е лъжа и никога на никой не е желаела злото.

Черната Златка завежда дело срещу жълто издание
Черната Златка завежда дело срещу жълто издание

„Толкова сте жалки и долни в този вестник! Как не ви е срам да напишете, че съм правила магии на Николай Банев, пълна простотия! На никого не съм искала лошото и ще търся справедливост по съдебен път!!! За нищо не ставате вие, само крадете парите на хората, които се заблуждават да плащат за този кенефски вестник цели 50 стотинки!!!” – написа Димитрова във Фейсбук.

Злати заклейми в изказването си и злоупотребата с името на нейният втори баща, който преди време е починал от туморно заболяване. Тя беше категорична, че всичко на този свят се връща и виновниците за това рано или късно ще бъдат наказани. Плеймейтката сподели още, че страшно много се е натъжила от въпросната статия и със сигурност ще защитава правата си в съда.

По – късно Черната Златка каза пред приятели, че достатъчно време си е затваряла очите за писанията на някои вестници. За географиите във ВИП Брадър и другите пикантни истории около нея е склонна да прости, но когато когато замесват нейните близки няма да прави компромис.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=x8-uSakNs9I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *