Черната Златка впечатлява с нова визия

0
Непознатата Златка...

Въпреки че плеймейтката Златка Димитрова си даде вид, че не й пука, че дори собствените й фенове се обърнаха срещу нея, защото   според тях  – тя   нищо не работи, хубавицата избърза да  се защити. Малко след акцията анти Златка, която се разигра на личната страница  на хубавицата във фейсбук от собствените й почитатели, Черната Златка побърза да им покаже нагледно, че и тя като всички обикновени хора се труди, за да получи нещата, които иска.

Обичайната по - натрапчива и леко груба визия на Златка

Златка Димитрова постна една нова снимка в мрежата, която обаче е професионална, с което напомни на всички, че тя все пак е модел и с това си изкарва хляба.  Само тази снимка обаче бе достатъчна, за да си възвърне отново с пълна сила обичта и подкрепата на феновете си дружката на Златка Райкова.

Златка Димитрова изглежда изумително на въпросния кадър и въпреки че явно си личи, че снимката е доста обработвана,  плеймейтката впечатлява с безспорен сексапил и непозната до момента женственост, която професионалистите умело са подчертали с ярко червило.

Златка Димитрова е готова на  всичко за любовта на феновете си!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *