Черната Златка влиза в къщата на Вип Брадър

0
Златка Димитрова
Черната Златка мечтае за Вип Брадър

Черната Златка влиза във Вип Брадър 4. Това е последната информация, след като доста звезди се отказаха от къщата, поради различни причини и проблеми. Близки до плеймейтката, са споделили, че тя е готова да се излага безплатно, само и само да я дават по телевизията.

Златка Димитрова се опитва по всички възможни начини да привлече общественото внимание. Не е тайна, че всеки ден плеймейтката публикува свои снимки във Фейсбук, като и коментира как е прекарала целия си ден. Мечтата й е да влезе в скандалната къща, защото там ще има голямо поле за изява, без да стои пред компютъра по цял ден. Бургазлийката не го прави за пари, а за рейтинг, дори била готова да си плати участието в риалити шоуто.

Очакваше се новият сезон на Брадъра, да събере всички скандални и известни личности, но малко по малко те се отказват. Най-вероятно, златотърсачката ще получи място в къщата, но организаторите и готвели изненада, като ще вкарат човек, които да провокира знойната брюнетка. Все още не се знае дали това ще стане факт, но скоро ще разберем.

Златка Димитрова е готова на всичко за медийно внимание. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *