Черната Златка: Вече няма да се снимам гола, защото съм чувствителна

0

Името на Златка Димитрова тези дни отново  бе замесено в поредния секс скандал. Според нея, било слухове, че се предлага по порно сайтове и не знае кой е качил снимките й там. Тя била много обидена от този факт и заяви – повече гола никога няма да се снимам.

Аз давам на фотографите известното си име, хубавото си  лице и тяло, а някой разпространява фотосите из разни сайтчета, които не съм ги и чувала. Знаете ли как се отразява това на близките ми, на гаджето ми Миро и на самата мен? – попита риторично плейметката. Няма да се снимам, категорична е тя, но си оставя вратичка, че ако все пак някое елитно списание с честни фотографи я поиска, то може и да се съгласи да заеме еротична поза на корицата му.

Златка призна, че е много чувствителна и скандалите се отразили на здравето й. Нервната й система започнала да се срива, особено като прочела, че се предлага и в американски сайтове срещу солидна сума. Засега не прибягвала към лекар, а се лекувала сама, като много разчитала на хомеопатичните препарати и те успешно се справяли с нервите й. Туширали емоциите й и я карали да гледа по-ведро на живота.

Според нея снимките в чуждите сайтове са качени от нейни врагове и завистници. Прейметката удобно премълчава факта, че в профила си във Фейсбук тя качва снимки сама и всеки път се хвали къде е била, а на фотосите е по цици. Всеки би могъл да копира тези снимки и да ги качи където си иска. Нейни конкурентки вече се хванаха на бас, че обещанието на Златка е само пиар и тя няма да издържи и месец и отново ще покаже някъде загорялото си тяло в оскъдни бикини, а може и без тях.

Черната Златка се прехранва с еротично шоу. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *