Черната Златка скочи на енергийната мафия! Наплю ги както тя си знае!

1

Браво, Злати, браво, красавице – каза им го право в очите!

Черната Златка
Черната Златка

Черната Златка изригна срещу монополите и даде своята морална подкрепа на отрудените хора, които се хвърлиха да защитават правата си след двадесет и три години мълчание. Хубавицата от Бургас остро разкритикува злодействията на енергийната мафия и политиците у нас като заяви, че НЕ иска да прегърне нито един от управниците на България!

„Токът наистина е ужасно скъп, а тук на всички е ясно, че властва енергийната мафия. Не бих искала да прегърна нито един от българските политици, защото всичките до един са – абе не стават. Това което забелязах обаче е, че хората са единни в протестите си, но не всички знаят какво точно искат. Хората сами трябва да дефинират ясно желанията си, за да успеят” – коментира мъдро плеймейтката.

Златка
Златка

Черната Златка разкри, че за съжаление не е взела участие в нито едно от шествията, защото се страхува. Простено ѝ е, нейната роля в обществото е съвсем друга, а не да мята с камъни по народното събрание. Въпреки всичко се радва, че  въпреки репресиите у нас, хората най – накрая са се осмелили да изразят мнението си и своята гражданска позиция.

В студиото на Милен Цветков освен Черната Златка присъстваха и други известни моделки като Райна Караянева, Лилия Стефанова и актрисата Елена Костова. Те също изразиха своята подкрепа към протестите и бяха категорични, че оттук нататък за България трябва да има ново бъдеще.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WaEKcsmbAlA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *