Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Черната Златка: Ще гледате женски бой, ако в къщата влезе Любина!

Черната Златка

Черната Златка заяви откровено, че ако гаджето на Багата – Любина влезе в къщата на „ВИП Брадър”, най – вероятно няма да е в състояние да се сдържи и подгонена от най – черна ревност ще я хване за косите. От това нейно изказване стана повече от ясно, че големите й приказки за т. н. „прощална раздяла” със самбиста Благой Иванов са били поредната инсинуация, на която станаха жертва милионите зрители на популярното предаване.

За тези които не са наясно с нещата ще припомним, че Златка Димитрова припадна от любов по Багата и се наложи да я откарат чак в болницата, където бе свестена от специализиран лекарски екип.

Черната Златка

След това в продължение на дълги часове тя рева като магаре на мост и никой не бе в състояние да спре горчивите й сълзи. В крайна сметка плеймейтката си придаде вид, че вече е изтръгнала от сърцето си своята бивша любов и е надскочила себе си, за да го забрави.

„Багата ми показа, че любовта я има на този свят и аз никога няма да забравя това. Оказа се, че не всичко е напразно ако знаеш, че има някой, който да те обича. Пожелавам ти да любиш тъй силно Любина, както аз не можех да спя след раздялата с теб” – прочете Злати и се разплака неутешимо, стискайки в ръце предварително подготвеното от сценаристите на предаването писмо.

След това Черната Златка заяви, че вече мечтае само и единствено да се върне в прегръдките на последния си любовник, който за жалост е женен мъж с положение. Тръпнеща от очакване на страстните ласки обаче тя изпусна нервите си и без да иска призна, какво подготвя срещу гаджето на Багата.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Черната Златка: Ще гледате женски бой, ако в къщата влезе Любина!

  1. ина Отговор

    18.10.2012 в 22:16

    А какво е виновна приятелката на Багата.Златка вече е прочетена книга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *