Черната Златка призна: Станах жена на плажа

1

Черната Златка останала честна до навършване на пълнолетие

Черната Златка станала жена на плажа в Бургас
Черната Златка станала жена на плажа в Бургас

Черната Златка хвърли поредната сензационна бомба като разкри, че е изгубила девствеността си върху пясъка на плажа в Бургас. Своя прощъпулник направила с първата голяма любов на живота си, но сега предпочита да запази името на момчето в тайна.

Черната Златка
Черната Златка

„Мечтаех за първия път всичко да бъде като на филм – копринени чаршафи, вечеря на свещи и много страст. Страстта си я имаше, но тя дойде неочаквано на студения и влажен пясък, в една прекрасна лятна вечер. Звездите блестяха, очите горяха от страст и вълшебството стана. Поддадох се на прекрасния момент и го направих с човек, който ме ухажваше от месеци” – споделя плеймейтката.

Тя допълва, че до навършването на осемнадесет години стоически успяла да удържи всички мъжки домогвания до нейното тяло. Като всяко младо момиче имала хиляди предложения за секс, но така и не се подала. Според Черната Златка, именно това ѝ е дало сили да надскочи себе си и да стане една от най – известните красавици на България.

Черната Златка коментира, че на такава възраст повечето от българските момичета вече имат солиден опит в секса, а някои дори и по няколко аборта. Тя обаче предпочела да остане честна докато стане голяма, за да се предпази от лошите превратности на съдбата.

Виж видео:

http://youtu.be/HPelkOwA37w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *