Черната Златка сърдита, иска да си ходи от Брадъра

2

Плеймейтката Златка Димитрова с голям зор се уреди да влезе в къщата на ВИП- Брадър, обаче сега искала да напуска шоуто. Причината била заради уговорка с Нова телевизия, която те не спазили. След като направили визитката на Златка, тя помолила това да не се излъчва в ефир, защото се усетила какви глупости е надрънкала.

Обаче въпреки това продуцентите пуснали цялото интервю, в която плейметката се представя в „най-блестящата“ си светлина. Красавицата се разярила, че станала за резил на цяла България и заплашила с напускане на шоуто. Причина за това не е собственият й интелект, с който тя буквално сащиса българите, а че мъдрите й слова са били пуснати в ефир. Златка искала да изрежат тази част от визитката й, но който я е гледал внимателно, ще каже, че би трябвало да бъде изрязана цялата, тъй като никъде не се чу едно нормално изречение.

Първо Златка се похвали, че Багата бил голямата й любов, но между тях всичко приключило, защото тя като кажела точка, значи било точка. След това обясни, че откакто е спечелила конкурса мис Плеймейт, като го обърка за секунди с Плейбой, след нея трева не никнела. Останала си най-добрата моделка и никой не можел да я измести. После без никой да я пита, сподели, че няма нищо общо със секскандала с българските красавици, тъй като в държави като Германия, Белгия и Лондон, не била стъпвала. Вероятно това провокира екипа да я попита коя е столицата на ЕС и след сериозно замисляне Златка каза Франция, после Германия, после се върна на Франция и закачливо изписука – абе що ме мъчите с такива въпроси. А после ни в клин , ни в ръкав призна, че учила икономика. Е, това вече не биваше да го казва, защото получи въпрос какво е плосък данък. Както можеше да се очаква, тя опули очи, сбръчка чело и обяви и този въпрос за труден. В задачата се пита какво е трябвало да оставят продуцентите за визитката, след като всичко е за рязане. Въпреки това Златка е извън кожата си и беснее из цялата Къща, като твърди, че този номер й е скроен нарочно, тя била умна жена, но й задавали трудни въпроси, за да я изкарат проста, каквато всъщност не била.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BKpqq6CVy2Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *