Черната Златка профука милион

0

В началото на 2014 г. плеймейтката Златка Димитрова си е поставила големи цели. Сек*бомбата иска на всяка цена да стане майка до края на годината и да подпомогне поне още 10 кампании, свързани с болни хора. Голяма част от средстоата оа тях пък ще се наложи да дойдат от джоба на приятеля й Мирослав, който вече започва да изнемогва пред напора на любимата му да харчи за благотворителност.

Любовта на Миро към Златка му излезе златна
Любовта на Миро към Златка му излезе златна

За почти двугодишната си любов с Черната Златка Миро едва не е останал без пукнат грош. Бургазлийката, която заби богаташа, докато още беше женен, го е хванала за портфейла и не изпуска от поглед нито лев от доходите му. Брадърката съвсем на сериозно се е взела в ролята си на сметка на всяка похарчена за глупости банкнота.

„Още в началото на връзката им на Миро му се наложи да се изръси. Първо и помагаше за лечението на баща й, което беше ужасно скъпо, но така и не го спаси. След това Златка се самозабрави със своята пишман благотворителност. Всеки месец му иска някаква сума, с която да подпомагат различни тежко болни хора. Всички се чудят кога ще му писне“, шушка се в светските среди.

Брадърката събираше пари, за да вдигне на крака парализирания Боби
Брадърката събираше пари, за да вдигне на крака парализирания Боби

В действителност любовта на бизнесмена Миро към плеймейтката досега му е излязла златна. То не и подарява по празниците, бижута и маркови дрехи, то не е чудо… Димитрова била и много стриктна по отношение на външния си вид защото не искала да изпуска щедрата си кокошчица. И тъй като кариерата й на ер*тичен модел сериозно буксувала, всички разходи за поддръжката й се поемали от бизнесмена. От новото хоби на гаджето му да се занимава с благотворителност обаче съвсем му идвало до гуша.

Ако са верни сметките, които зложелатели редовно редят по адрес на Златка, за 2 години с Миро тя го е ошушкала с почти милион лева. Най-голяма част от тази сума отишла за лечението на баща й Димитър, който почина от рак след тежко боледуване през 2012 г. Бизнесменът развързал кесията, за да помогне на своя бъдещ свекър и дори го изпратил в скъпи клиники във Франция и Германия, за да може специалистите там да установят как да преборят болестта му. Миро купил, без да се пазари, и всички нужни медикаменти, само и само Димитър да се изправи на крака. Сметките чукнали почти половин милион, но нищо от това не дало резултат. Любимият татко на Златка издъхнал в ръцете й, тя се впуснала в истинска благотворителна мания.

„Когато той почина, тя буквално се пречупи. Може би си мисли, че така ще изкупи греховете си. Обикаля църкви и се моли на чудодейни икони. Дори в Троянския манастир ходи, за да иска от Богородица първородна рожба до края на годината разкриват новата ексцентрична роля в обществото на Димитрова нейни познати.

Именно желанието за бебе е една от силните мотивации на Златка да помага на другите. Брадърката си втълпила, че заради лоша карма не й се дава да зачене от Миро вече толкова време. С благотворителността към другите обаче тя можела да изчисти негативната енергия и да се сдобие с бебе. Самата тя дори с времето приемала заниманието си като лична мисия. По цял ден получавала, преглеждала и отговаряла на молби на нуждаещи се хора в страницата си във фейсбук. Когато някоя история я докоснела, веднага започвала подготовка за събитие, с което да събере средства. Когато пък сумата била по-малка, искала пари от Миро, за да подкрепи нуждаещите се.

„Не съм Майка Тереза. Повечето кампании, за да стигнат до край, трябва да се намеси някоя обществена личност. Точно тук помагам аз“, обяснява Златка.

Последните месеци тя буквално се е затрупала с работа, защото паралелно движи 3 различни кампании за набиране на средства за нуждаещите се. Освен за парализирания моторист Боби Димитрова иска да помогне на малко момиче с тумор в мозъка.

Друга от нейните инициативи е за момче от Ботевград на име Денислав. Той се ражда с 1 бъбрек, който също отказва. Засега Златка е наела хора, които да подготвят документите му за пред фонда за трансплантации. В случай, че от там не дадат средства за Дени, брадърката се готви да направи концерт или търг, с който да набере сумата за операцията му. „Аз съм много състрадателна, изживявам нещата тежко. Често плача. Не мога да не помогна, когато имам тази възможност“, споделя Черната Златка.

От сега обаче нейни конкурентки в силиконовия бранш я одумват, че манията й по благотворителността едва ли ще продължи дълго.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *