Черната Златка пак остана без мъж

1

 

На Златка Димитрова никак не й върви в любовта...

На Златка Димитрова никак не й върви в любовта и май много бързо прехвалените й гаджета и се насищат. Плеймейтката останала на сухо за празниците и без специалната си половинка, заради която дори си татуира интимните части. При все че Черната Златка направи грандиозна реклама на последното си гадже Миро и даже се изфука пред всички вип персони с него на сватбата на Николета Лозанова и Валери Божинов и той,  и играл шута още преди празниците, издават запознати.

Златка Димитрова май става само за забавление

Огорчена от  поредния си провал в любовта,  сексапилната брюнетка се прибрала с подвита опашка в Бургас при родителите си да празнува Коледа. Близки до силиконката издават, че въпреки мераците, които тя хранела да впримчи яко Миро,  развръзката на отношенията им била съвсем очаквана  за всички.

Запознати издават, че палавата Златка всъщност се била забъркала със семеен мъж с две деца, който съвсем естествено за празниците се прибрал при тях, но явно му е харесало и е решил да си остане в семейното ложе.  Изглежда, че въпреки безспорния си сексапил  Златка Димитрова или много бързо доскучава на мъжете и не знае  как да ги задържи до себе си, или все си избира неподходящи.

Златка Димитрова се опитва да каже нещо, но не й се получава особено! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *