Черната Златка обяви конкурс за личен масажист

0
Черната Златка трепери от студ

Чаровната морска нимфа Златка Димитрова пусна обява във Фейсбук, че си търси личен масажист. Причината за това е тежка настинка, която плеймейтката пипнала, защото не се завивала след като се изкъпе. На призива отговориха стотици самотни мъжкари, зажаднели за горещи страсти.

„Спя сама в момента и няма кой да ме завива. Като се изкъпя пък ми е горещо и така си и заспивам – развита. Търся някой да се грижи за мен” – написала Златка.

Златка Димитрова

Въпреки че сексапилната мадам не обещава и лев заплата на мераклиите понеже нма пари, на секундата се намериха стотици, които се отзоваха на нейния апел за помощ. Мъжкарите не само обещават да масажират усърдно цицорестата моделка, но и да й доставят други неземни удоволствия.

Това обаче после. На първо време, Димитрова трябвало да преодолее тежката настинка, за която мнозина имат съмнение, че си е чист летен грип. Това се доказвало от силните мускулни болки, които самата красавица красноречиво описва, а и от изнемощелия й вид на най – новите снимки. Тя допълва още, че последната седмица изкарала на леглото, защото си мислела, че така ще се излекува по – бързо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HPelkOwA37w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *