Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Черната Златка: Не съм проститутка и знам кой ме клевети!

Черната Златка

След кратък размисъл и задълбочен анализ на фактологията, Черната Златка разкрила самоличността на източника, който пуска по медиите информацията, че се изхранва като момиче на повикване. Едрогърдестата прима е категорична, че целта на злосторника е само една – да срине граденият й с години имидж, за да извлече лична полза от нейните способности.

Името на тъмната личност Злати пази в тайна, защото не иска да му прави безплатна реклама. Тя споделя само, че преди време е работила за този човек и го е напуснала поради некоректно отношение от негова страна. Той обаче не се отказал да я използва като момиче за всичко и дори я заплашвал, че ще я изравни със земята, ако го напусне.

Черната Златка

„Както всички знаем, има ПР – и, които могат да те издигнат в облаците, но и такива, които могат нарочно да ти подлеят вода. За съжаление, аз също станах жертва на едно такова същество, което няма да назова, защото безплатна реклама няма. Когато го напуснах той публично ме заплаши, че ще ме клевети с всички възможни сили, но по – добре е да престане, защото няма никакъв шанс да се върна при него”

Обруганият спонсор предприел мрачната анти Златка кампания с идеята да й опетни името и по този начин да я скара с постоянното й гадже Миро. Злати обаче е категорична, че не е лека жена принудена да проституира от немотията, а напротив – светска дама, която се стреми да поддържа нормален начин на живот.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=smcFzq_ieQ8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *