Черната Златка: Не съм правила кариера ваги*а!

0

Черната Златка

Черната Златка за пореден път категорично обори медийните инсинуации, че се издържа като вип момиче на повикване. Тя заяви разпалено по телевизията, че досега не са й плащали за секс, защото си имала богат мъж.

Въпросният баровец бил в състояние да й осигури всичко, от което има вопиюща нужда. А най- важното било, че не й пречи да живее собствения си живот така, както й харесва на нея самата.

Черната Златка

Злати упорито продължи да твърди, че нейната кариера съвсем не е от т. н. тип „вагина” и всъщност не намирала нищо нередно, ако някой реши да й подари хубав и скъп подарък. Така например нямало нищо лошо, ако нейното гадже реши ей така, между другото, да й подари някоя луксозна лимузина. С две думи, намерила начин да се измъкне от нищетата, а не като повечето хора да бачка за по 300 лева на месец.

„Какво мога да направя, като тук хората бачкат за по 300 лева на месец? Съобразявам се с всичко и никога досега не съм изтъквала положението си, или пък да парадирам с тоалети” – каза Злати.

Тя припомни, че всъщност българските плеймейтки са точно осем на брой, но в крайна сметка станали известни само три – тя самата, Русата Златка и Николета Лозанова. А това съвсем не било случайно.

Накрая Златка Димитрова заяви още един път, че не се продава. Просто си търсела сериозен мъж, с който да си уйдисват във всичко и да си помагат. Да й дава по 2 бона месечно й стигало напълно, за да се чувства задоволена. Всъщност, била „средноскъпа” жена.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *