Черната Златка: Като Боби е убил двама, нямам ли право да събирам пари за него?

3

Златка БобиЧерната Златка съвсем се оплете в лъжите си и стана за смях на хората. Тя бе дълбоко засегната, че мнозина я обвиняват за благотворителната й мисия и твърдят, че е постъпила нечестно, като не им е предоставила цялата информация. В Брадъра тя заяви, че Боби е прикован на легло заради катастрофа с мотор. Но си спести факта, че в тази катастрофа буйният младеж е убил старица, излязла да хвърли боклука, както и най-добрия си приятел, който пък се возел отзад.

Милозливите, които пратиха СМС-и за кампанията й, внезапно се отдръпнаха и възнегодуваха, че мястото на Боби е в затвора и че ако плейметката иска да се прави на благотворителка, би могла да не избира такъв противоречив и пораждащ много въпроси случай, а едно от хилядите болни деца, които са невинни и се нуждаят от помощ. Дори Венета Райкова я упрекна в профила си във Фейсбук, че е подвела зрителите и я попита дали може да си представи какво им е на близките на починалите, докато тя реве денонощно от екрана за палача им.

За кой ли път Златка доказа, че дейтсва импулсивно и необмислено. Тя тегли цяла реч в социалната мрежа, че е очаквала благодарност, а не такава дребнавост и заяждане. Какво е виновен Боби, че е останал жив? Трябваше и той ли да умре, за да ви е хубаво на душите? Трябва ли цял живот да лежи неподвижен, защото катастрофата се е случила? Вие как щяхте да постъпите, ако е ваше дете, изригна плейметката. А кого ще си избирам да събирам пари за благотворителност, си е моя работа. Когото искам, него ще избера!

В мрежата обаче веднага я апострофираха, че когото и вече да избере, хората няма да й се доверят, защото един път ги е излъгала, спестявайки им истината. Така че с нейната благотворителност вече е свършено и трябва да си търси друго призвание, захапаха я майки на жертви от катастрофи.

Като капак днес във Фейсбук жестоко се изгавриха с ревливата плейметка. Те направиха фалшив неин профил и започнаха да събират помощи за несъществуващо болно дете. Златка пак скочи и започна да дава изявления, че профилът сто процента не е неин и тя няма нищо общо. И се ядоса на тези, които са го направили. Българите обаче трудно прощават. Някои съпоставиха снимките от големия вой и рев, който хвърли за Боби и час по-късно как вилнее и танцува в дискотеката на Коцето до зори на купона на Брадъра. Под снимките се появи и въпрос – коя е истинската Златка.

На него дори психолози и психиатри не се наеха да отговорят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ur8uNAEJ9sU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ама, патко! Колкото повече си отваряш устата, толкова повече лъжи излизат от нея.

  2. Докато плюете , тая се налудува и още ще я гледаме , защото такива като Патрашкова , я реабилитираха .

  3. За Боби трябваше да се съберат пари тихо. Пък и Златка можеше да ги заработи на Околовръстното за няколко дни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *