Черната Златка към Къци: Ще ти е*а майката!

3
Черната Златка

Последните новини от къщата на ВИП Брадър донесоха страшната вест, че съвзелата се Черна Златка съвсем го удари през просото и тръгна да ги кръщава наред. Първи под обстрел попадна добродушният водещ Къци Вапцаров, който отнесе псувня на майка пред погледите на всички останали съквартиранти.

Обществената причина за скандала между тях беше последната мисия на съквартирантите, които просто трябваше да си изберат една песен, която на по – късен етап да изпълнят. Така или иначе не можаха да стигнат до общо становище кое да бъде парчето.

Къци Вапцаров

За да не се стигне до побой ВИП Брадър-а лично нареди, че песента ще бъде парчето на ромската перла Софи Маринова и неориентирания изпълнител Устата „Ти си бурята в моето сърце”. Интелигентният Къци прояви видимо недоволство, че ще го карат да пее чалга и избухна.

Отговорът на Черната Златка не закъсня дори секунда и тя на свой ред изригна като вулкана Етна. Без да си мери приказките тя нарече Вапцаров тъпанар и селяндур, който по цял ден си няма друга работа, освен да мрънка като малка женичка.

„Тъпанар смотан! Селянин, ще ти е*а майката, бе, смотан! По цял ден мрънкаш като жена, няма ли да престанеш” – изкрещя Златка и малко остана да му прасне един в муцуната.

Уплашената Никол Станкулова опита да успокои нажежените страсти, но това само разяри още повече и без това накървавената плеймейтка. Тя заяви, че не може да се успокои от простотиите на Къци, които вече й дошли малко в повече. Златка Димитрова продължи да обижда кроткия водещ, който не посмя да й отговори дори и веднъж.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Той веднъж я пита ,дали знае какво е IQ…Тя каза,че се надява да не е нещо неприлично…Сега вече ,няма прилични епитети за нея…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *