Черната Златка: Имам най – хубавите ци** на света

0
Златка Димитрова

Скандално известната обществена личност със съмнително поведение Златка Димитрова, отново заголи гърди и предизвика лавина от бурни страсти и вълчи вой у голяма част от мъжките си почитатели в социалната мрежа Фейсбук. Преди броени часове Злати Ди публикува поредната шокираща снимка, на която е изтупана по изрязано сукманче в жълт цвят и голи гърди.

Едва прикрила силиконовите си прелести, Черната Златка написа и обширно обяснение към скандалната снимка. В него разяснява, че фотосът не е баш идеален, защото все пак й липсва „бялото потниче” и обявява, че без жълтите презрамки навярно ще е най – добре.

Черната Златка

Уклончивото й поведение на мига предизвика бурна ответна реакция от мъжката част и неколцина привърженици на морската сирена си пожелаха да видят още снимки на изпадналата в откровение Златка. Няколко минути след публикацията на снимката, разгорещен почитател написа послание в което заяви, че още утре /неделя/ ще подава молба за развод. До момента обаче така и не се изясни каква е реакцията на съпругата му.

Други просто препоръчваха на Златка Димитрова да продължава в същия дух, да си остане все така интензивна и агресивна, кипяща от енергия и желание за шоу. На тези пожелания Златка отговори скромно като заяви, че винаги ще има най – хубавите цици на света и винаги ще прави всичко възможно, за да радва феновете си по света и у нас.

Черната Златка участва в еротично шоу. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *