Черната Златка готова за първо бебе

0

Коренна промяна! Черната Златка заряза светския живот, мечтае за бебе!

Златка Димитрова мечтае за бебе
Златка Димитрова мечтае за бебе

Черната Златка за пореден път доказа, че от някогашното лекомислено момиче не е останала следа, а самата тя се е превърнала в разумна зряла жена, която държи на семейните ценности и морала. Сега розовите копнежи на плеймейтката са изпълнени с мечти за стабилно семейство и деца, както и професионална реализация в журналистиката.

Черната Златка се труди в името на семейството
Черната Златка се труди в името на семейството

Само допреди няколко месеца Златка не пропускаше всеки шанс да скандализира обществото, с което си спечели милиони критики и заклети врагове. След скандалното участие във „ВИП Брадър” обаче тя преживя пълна метаморфоза и окончателно се раздели с имиджа на морска нимфа. Виновен за това е годеникът ѝ Миро който доказа, че и в днешно време има рицари, готови да извършат всякакви подвизи в името на своята дама.

Въпреки цялото щастие, което се изсипа върху нея в последно време, Черната Златка не се заблуждава и твърди, че идеалният мъж не съществува. Според нея всеки човек си има предимства и недостатъци, а всеки който твърди обратното навярно страда от някаква болест.

„Мечтая да имам любящ мъж, с който да преживяваме лудо всеки ден. Искам и две деца, здраве и щастие на своето семейство и приятелите си. Напълно се отказах от всички скандали и желая да имам човек, на когото да се опра, да се разбираме и да ме обича” – сподели Черната Златка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ZR8pX6ANRHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *